Preguntes freqüents

Cap dubte sense resposta

Preguntes freqüents

Cap dubte sense resposta

Sí, comptem amb un servei gratuït de rentat de la caravana (inclòs el sostre) un cop l’any. Si precises de més rentats, consulta les nostres tarifes, i posa’t en contacte amb nosaltres per programar-ho.

És clar que sí. Et podem guardar tot el que necessitis durant els mesos que et facin falta, i inclús, si et convé, també per dies.

Sí, però recorda que per a qualsevol retirada ens has d’avisar amb una setmana d’antelació. Així el dia que ens indiquis ho tindrem tot a punt per a tu.

Sí, sempre amb previ avís, ja que comptem amb unes mesures de seguretat que no permeten accedir a ningú no identificat i de vegades, s’haurà de moure la caravana per facilitar-n’hi l’accés.

Si, hi ha restriccions de llargada i altura per autocaravanes molt grans, i de llargada de més de 9 metres per caravanes en plaça coberta. A l’aire lliure no hi ha cap limitació. Consulta’ns les places disponibles i t’informarem de tot.

Sí, a Parking Magima comptem amb una assegurança que cobreix als vehicles sempre que es trobin dins de les nostres instal·lacions. Aquesta cobertura és contra incendi i per robatori del continent del vehicle.

Parking Caravaning Magima té un contracte d’assegurança que cobreix els riscos de bolcada, xoc, incendi i atracament durant el transport. Pel que fa a danys a tercers, les caravanes de menys de 750 Kg estan cobertes per l’assegurança del vehicle que la transporta. Però, les matriculades de més de 750 Kg han de tenir una assegurança de circulació pròpia.

Ajudem als nostres clients que es volen despendre del seu vehicle a vendre’s la caravana al millor comprador. Comptem amb una xarxa de contactes per gestionar la venda, però en cap cas la caravana és de la nostra propietat, sinó que som el nexe entre venedor i comprador.

Doncs no comptem amb caravanes ni autocaravanes de lloguer. El que si que fem és fer de nexe entre clients que es volen vendre la seva i possibles nous propietaris, per si canvies d’opinió!

Sí! El servei d’ITV és un servei que duem a terme 100% nosaltres previ acord i pagament. El preu inclou tant la gestió, com passar la ITV i el cost de la mateixa.

La retirada la podràs fer igualment, lo que llavors és possible que no estigui llesta per a l’hora que us convingui, i si us toca un rentat gratuït i estem en plena temporada amb molta feina, podria ser que aquest no es pogués fer.

No, ja que el contracte es renova automàticament, sempre que es faci el pagament, i la plaça queda reservada per a tu.

No, nosaltres sempre avisem amb antelació de quan finalitza el contracte, per poder renovar-lo.

No hi ha cap problema. Vens i reculls el teu vehicle, però no tornem els diners ja abonats en concepte del contracte per la duració acordada.

Acceptem pagaments en efectiu, en targeta de dèbit/crèdit i a través de transferència bancària.

Si us plau, escriu-nos en aquest formulari, i en breus et contestarem amb tota la informació necessària.