Serveis

Fes de la teva estada una experiència completa

Serveis

Fes de la teva estada una experiència completa

Des de la neteja minuciosa de les caravanes fins al transport segur fins als càmpings i/o tornada, passant per les reparacions que s’escaiguin, inspeccions ITV, entre d’altres, estem aquí per cuidar del teu vehicle amb dedicació i professionalitat. Sigui quina sigui la teva necessitat, el nostre equip experimentat i qualificat treballarà amb diligència per proporcionar-te un servei excepcional i una total tranquil·litat.

Explora a continuació els nostres serveis detallats i descobreix com podem millorar la teva experiència amb la teva caravana o autocaravana.

Transport al càmping

Oblida’t de cap molèstia tant al principi com al final de les teves vacances. Nosaltres et portem la caravana a un càmping de la zona, deixant-la a la parcel·la escollida i al dia i hora desitjada. Al final de l’estada, nosaltres la recollirem amb puntualitat, rapidesa i amb la seguretat que tornarà al nostre pàrquing, fins que la necessitis de nou.

Rentat caravanes

La teva caravana neta com una patena. El rentat es du a terme amb una màquina d’aigua a pressió Kärcher, per tota la caravana, sostre inclòs.

Aquest servei s’ofereix gratuïtament un cop a l’any. Per a més rentats, consulta el preu.

Revisió pneumàtics

Sempre es revisa la pressió dels pneumàtics abans de sortir del pàrquing, per garantir la seguretat i prevenir qualsevol retard innecessari en el viatge.

Aquest servei s’ofereix gratuïtament sempre abans de qualsevol retirada.

Reparacions

Alguna reparació a la vista?

Si és així, en aquest cas portarem la teva caravana al taller del Caravaning Cambrils, al Rodi Motors o a un taller de la zona de la nostra confiança o que tu escullis, sempre això si, amb pressupost prèviament acceptat.

ITV

Sabem que les obligacions legals sempre són un rotllo, però cal complir-les. Per això, nosaltres ens fem càrrec de passar la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) per a tu.

Sempre a punt.

Move

Sense imprevistos.

Durant l’any oferim el servei de connexió de bateries, per salvaguardar i allargar-ne la seva vida útil. Quan vinguis a recollir la teva caravana, tot el sistema elèctric funcionarà correctament.

Magatzem

Tens bicicletes, cadires i taules de càmping, hamaques, neveres, etc?

Ara no cal que t’ho emportis cap a casa. Deixa’ns-ho al nostre magatzem i nosaltres t’ho cuidem fins a la propera.

Venda

Vols vendre’t la caravana? Nosaltres t’ajudem a trobar comprador gràcies a la nostra xarxa de contactes.

Necessites quelcom més i creus que et podem ajudar? Contacta amb nosaltres!