El pàrquing

La teva caravana, autocaravana, remolc… a bon resguard

El pàrquing

La teva caravana, autocaravana, remolc… a bon resguard

Qui som

Parking Caravaning Magima som una petita empresa familiar fundada l’any 2004, al terme de Mont-roig del Camp (Tarragona), on posem a la teva disposició un servei de pàrquing de caravanes, autocaravanes, vaixells, remolcs, i cotxes, entre d’altres, durant tot l’any o el temps que et convingui.

El nostre servei és de la màxima qualitat, tenint, en primer lloc, cura del vehicle que ens has confiat, però també, com a client nostre, vetllant perquè sempre estiguis content i que puguem satisfer les teves necessitats. Per a tal cosa, a banda de l’objecte principal que és l’aparcament del teu vehicle, oferim una varietat de serveis addicionals perquè tu te’n despreocupis de tot, ja que nosaltres ens en fem càrrec perquè gaudeixis de les teves vacances al 100%.

El nostre pàrquing

En el nostre pàrquing de caravanes comptem amb una superfície de 8000 m² per a satisfer les necessitats d’aparcament de tots els nostres clients, amb una capacitat de 244 places cobertes d’alta demanda i sobre unes 200 més a l’aire lliure.

Per a nosaltres la seguretat és primordial, per això comptem amb una gran infraestructura per assolir aquest objectiu. T’ho expliquem a continuació: el pàrquing està envoltat d’un mur de formigó massís d’uns 40 cm d’alt i a sobre d’aquest, hi ha un reixat metàl·lic d’1,5 m. Al voltant d’aquest reixat, hi ha un cinturó de xiprers de 3m d’alçada que dificulten enormement l’accés i també guareixen de mirades indiscretes. Hem de destacar que tot el perímetre està 100% tancat i vallat, doncs només hi ha un punt d’accés just davant l’oficina, per una porta corredissa.

Això no és tot, doncs també disposem de càmeres de videovigilància en tot el pàrquing, connectades a la central receptora 24/7. I a més, dins del recinte, tots els nostres clients es beneficien d’una pòlissa d’assegurança –contra incendi i per robatori del continent del vehicle–.

A banda de totes les mesures que hem implementat per garantir la seguretat, en la finca hi ha dues famílies que hi viuen tot l’any i dos gossos guardians que vigilen dia i nit, fet que proporciona que sempre hi hagi algú o altre i que el pàrquing no estigui sol els mesos de temporada baixa.

On ens trobaràs

La ubicació del nostre pàrquing és totalment privilegiada, doncs ens trobem “al rovell de l’ou”, en una zona privilegiada de la Costa Daurada, ple de platges, un clima assolellat i a escassos metres de la N-340, la carretera que separa el nostre pàrquing del seguit de càmpings de màxima qualitat i guardonats que es troben a una distància en cotxe de menys de 5 minuts.

Treballem i col·laborem amb una sèrie de càmpings de la zona, i degut a que oferim un servei de transport de la caravana d’anada i tornada al càmping, ens els coneixem com la nostra segona casa. Aquests càmpings són:

Adreça

Ctra. Nacional 340, Km. 1137,3
43892 Mont-roig del Camp

Coordenades

Latitud: 41.045254
Longitud: 0.983716
Altitud: 16 m

Telèfon

(+34) 977 179 543
(+34) 686 713 822